Despre Noi

Transnic Sud Construcții

Transnic Sud Construcții S.R.L. este o companie de constructii romaneasca cu capital privat infiintata in 2013, cu sediul in Buzau, Romania. Din dorința de a acoperi lipsa de pe piață a serviciilor de calitate din domeniul construcțiilor civile, industriale și edilitare, al tâmplăriei, al confecțiilor metalice și proiectării în construcții.
Dispunând de o bază modernă în comuna Poșta Câlnău, cu 2 hale de producție, spații de depozitare și parc logistic pentru utilajele din dotare, Transnic Sud Construcții oferă o gamă completă de servicii în domeniul construcțiilor. Suntem o companie solidă și dinamică, cu o poziție de piață confirmată de parteneriatele dezvoltate și distincțiile primite de-a lungul anilor. Avem la bază principiul performanței și o cultură organizațională prietenoasă, motivantă și orientată către client. Construim pentru viitor și o facem cu profesionalism și responsabilitate. Pentru beneficiari, pentru angajați și pentru mediul înconjurător.

La Transnic Sud Construcții avem următoarea filozofie atunci când vine vorba de a servi clientul:

Compania noastră își propune să participe activ la o dezvoltare sănătoasă a industriei construcțiilor, de aceea suntem într-o continuă modernizare și dezvoltare a noi servicii.

Societatea are o echipă de profesioniști, cu dorință de muncă și afirmare. Suntem gata să vă venim în ajutor în orice moment, cu utilaje de cea mai bună calitate și soluții tehnice, optime si viabile bazate pe cunoștințele și experiența noastră. Seriozitatea, promptitudinea și operativitatea ne recomandă.

TransNicSud
0 +

Ani De Experienta

0 +

Proiecte Finalizate

0 +

Clienti Multumiti

0

Echipa de Profesionisti

0 +

Autorizari

De Ce Noi?

Transnic Sud Construcții S.R.L. este o companie de constructii romaneasca cu capital privat infiintata in 2013, cu sediul in Buzau, Romania.

Experienta

Oferim servicii profesionale inca din anul 2013, iar experienta, seriozitatea, promptitudinea și operativitatea ne recomandă.

Echipă de profesioniști

Societatea noastra dispune de o echipă de profesioniști, cu dorință de muncă și afirmare.

Utilaje moderne

Suntem gata să vă venim în ajutor în orice moment, cu utilaje de cea mai bună calitate și soluții tehnice, optime si viabile bazate pe cunoștințele și experiența noastră.

Sunteţi gata să realizaţi un nou proiect cu noi?

Suntem gata să vă venim în ajutor în orice moment, cu utilaje de cea mai bună calitate și soluții tehnice, optime si viabile bazate pe cunoștințele și experiența noastră. Seriozitatea, promptitudinea și operativitatea ne recomandă.

Contactaţi-ne

Transnic Sud Construcții S.R.L.

  Posta-Calnau, Judetul Buzau

  Str. Euro 85, Nr. 6-9

  Telefon

  +40 238521 769

  Email

  office@transnic.ro